Cautare

4405 de rezultate pentru "teslaru ion" (2.77 secunde)
Problemele pe care primarul Ion Ionita din Agigea le are cu Departamentul National Anticoruptie sunt, din punctul de vedere al acestuia, false probleme, "inscenari ale PSD", "facaturi".
Interesant este insa faptul ca Ontanu a fost, alaturi de Ion Iliescu, unul dintre putinii pesedisti prezenti la dezbaterea de saptamana trecuta, initiata de Petre Roman, privind formarea unui pol al stangii.
Printre acestia s-au numarat si cativa exponenti ai elitei romanesti, precum Onisifor Ghibu, Octavian Goga sau Ion Nistor. ... La prima sedinta, Ion Pelivan spunea: ... Adunarea l-a ales ca presedinte, cu unanimitate de voturi, pe Ion Inculet. ... Presedintele republicii a fost ales Ion Inculet, iar seful guvernului doctorul Daniel Ciugureanu.
Dupa ce demisiile prefectului de Dolj Nicolae Giugea si subprefectului Ion Groza au lasat organizatiile craiovene ale PD, respectiv PNL fara sefi, in fruntea celor doua filiale au fost numiti presedinti interimari care sa se ocupe de treburile de la municipiu pana la organizarea unor noi alegeri.
Presedintele Fortei Democrate, Petre Roman, si senatorul PSD Razvan Teodorescu au declarat ieri, dupa o discutie cu Ion Iliescu, ca o forma institutionalizata a Polului Social ar putea capata contur la 3 mai.
Ion Iliescu: ... Gabriela Antoniu) La 25 de ani de la Revolutia din decembrie '89, fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, spune ca schimbarea radicala de sistem cere timp, punctul final al Revolutiei fiind, in opinia sa, integrarea Romaniei in NATO si in UE.
Aflat in vizita in judetul Arges, Ion Iliescu a tinut sa arate ca nimeni din conducerea PSD nu indrazneste sa-i impuna ceva. ... Totusi, una dintre cele mai grave greseli ale lui Nastase a fost aducerea lui Cozmin Gusa intr-o functie de conducere in partid, sustine Ion Iliescu.
Consilierul pentru probleme de securitate al prim-ministrului Calin Popescu- Tariceanu, istoricul Marius Oprea, l-a acuzat la sfarsitul saptamanii trecute pe Ion Iliescu de implicare in racolarea de colaboratori ai fostei Securitati.
Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... - In 2016 a fost proiectat la UMF Iasi, in cadrul manifestarilor dedicate Zilelor Universitatii, un film de arta despre colectia de pictura a tatalui dvs., marele oncolog Ion Chiricuta, colectie care este gazduita in Muzeul din Barlad.
Sint decis sa intru in aceasta lupta”, ne-a declarat ieri Ion Stefan.
Scandalul, deja binecunoscut dintre consilierul PSD Cristian Carjaliu si primarul democrat al localitatii Agigea, Ion Ionita, continua cu un nou episod.
Afirmatiile sale sunt contrazise insa de presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu, care spune ca textul urmeaza sa fie finalizat abia saptamana viitoare.
Vicepresedintele PSD Marian Sarbu a declarat vineri ca ar fi ipocrit ca in PSD sa se vorbeasca despre Ion Iliescu in aceeasi masura sau cu aceleasi argumente cu care ar fi analizati "alti colegi".
Liderul taranist Marian Milut l-a felicitat luni pe presedintele de onoare al partidului, Ion Diaconescu, cu ocazia zilei onomastice, si a afirmat ca PNTCD inca exista datita, in mare masura, acestuia. ... A fi taranist presupune sa-i semeni domnului Ion Diaconescu.
Desi acesta a trecut in tabara PNL ca sa se antreneze pentru alegerile locale, presedintele organizatiei galatene a PAE, Ion Stefan, bate din picior ca Marius Stan inca le apartine si ca la mijloc e vorba doar de o curtare a candidatului lor:
Cu toate ca duminica Dutu si-a anuntat cu mare tam-tam candidatura, conducerea centrala a hotarat ieri sa-i retraga sprijinul politic si l-a nominalizat pe Ion Popescu drept candidat al PD-L pentru sefia CJC. ... Ion Popescu:
Pentru cateva ore, acesta a fost chiar Elena Udrea, dar, dupa sedinta furtunoasa care a avut loc aseara la sediul PD-L Constanta, presedintele interimar al organizatiei, cu rol de a numi pana saptamana viitoare un nou BPJ care sa fie supus aprobarii conducerii centrale, este Ion Popescu.
Adunarea a fost presarata de numeroase acuze la adresa lui Ion Popescu, a senatorului Dorel Onaca, dar si a Elenei Udrea.
Biroul Permanent Judetean al PD-L Constanta, condus interimar de Ion Popescu a decis excluderea din partid a inca 13 membri, dintre care un consilier local municipal, Florin Gheorghe, si consilierul judetean Mihai Petre.
Din componenta noului BPJ au disparut nume precum Tudorel Calapod, Zanfir Iorgus, Mircea Banias sau Ionel Manafu, regasindu-se aici doar primarii PD-L din judet, membrii exclusi, dar si Ion Popescu, ultimul pe lista membrilor BPJ.
google-analytics.com